В Іваничах планують капітально відремонтувати вулицю Миру

05 Червня 2020, 14:45
Селище Іваничі 3310
Селище Іваничі

В Іваничах з селищного бюджету планують виділити кошти в сумі 450 тисяч гривень для співфінансування капітального ремонту вулиці Миру з виїздом на вулицю Банківську.

Таке рішення підтримали депутати Іваничівської селищної ради на нещодавній сесії, інформують на сторінці селищної ради у фейсбуці.

Загалом на позачергове засідання сесії Іваничівської селищної ради було винесено кілька питань, попередньо розглянутих на засіданнях постійних комісій.

Депутати підтримали рішення про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення, приватизації об’єкта комунальної власності Іваничівської селищної ради шляхом продажу через електронну торгову систему: нежитлове приміщення (частина колишнього магазину), розташоване за адресою: Волинська обл., Іваничівський р-н, смт Іваничі, вул. Заводська, 10 м, площею 840.1 кв.
Оскільки створено Центр надання адміністративних послуг Іваничівської селищної ради, то прийняли ряд документів щодо діяльності ЦНАП та віддалених робочих місць ЦНАП у селах Мишів та Соснина. Зокрема рішенням сесії внесено зміни до Плану прийняття регуляторних актів на 2020 рік для затвердження регламенту роботи ЦНАП, затверджено графік роботи ЦНАП та віддалених робочих місць у селах Мишів та Соснина, а також Концепцію розвитку системи надання адміністративних послуг в Іваничівській селищній раді на 2020-2022 роки.
Також внесли зміни до рішення селищної ради згідно з яким, розподілили кошти субвенції з обласного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» в сумі 374 704 грн. на придбання засобів навчання, обладнання, меблів, комп’ютерного обладнання для початкових класів, також з селищного бюджету виділено 128 604 грн на придбання обладнання та матеріалів для облаштування навчальних кабінетів учнів 1 класів.

Крім того, з селищного бюджету виділили кошти в сумі 450 тисяч гривень для співфінансування капітального ремонту вулиці Миру з виїздом на вулицю Банківську в смт Іваничі, на ремонт якої з обласного бюджету виділено 1 мільйон гривень, а також 608 тисяч гривень – на співфінансування видатків по придбанню шкільного автобуса.

Під час засідання розглянули ще ряд питань, що стосуються фінансування установ освіти та культури Іваничівської селищної ради та прийняті по них відповідні рішення.

Читайте також: На Іваничівщині – новий випадок захворювання на COVID-19

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024