У Нововолинську відкриють дитячі садочки

02 Червня 2020, 17:30
Дитячий садочок 1130
Дитячий садочок

У Нововолинську обговорили умови та готовність місцевих дошкільних установ до відкриття. 

Про це 1 червня говорили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформують у Нововолинській міській раді.

Заступниця начальниці управління освіти Наталія Тарасенко розповіла, що вони провели опитування усіх батьків, діти котрих ходили в садочок до карантину, і стало відомо, що  213 дітей гостро потребують відвідування дошкільного закладу.

Наталія Григорівна наголосила, що усі дитячі садочки міста та селища Благодатного (22 групи) готові до роботи із умовою дотримання карантинних обмежень. До груп є ізольовані входи та виходи, у закладах робитимуть температурний скринінг персоналу та вихованців.

Варто зауважити, під час карантину до відвідування дошкільних закладів допустять тих дітей, у котрих обоє батьків працюють. Адже є обмеження, щоб у групі перебувало не більше десяти осіб.

Враховуючи досвід інших міст Волинської області, комісія прийняла рішення відновити роботу дитсадків у Нововолинську з 9 червня 2020 року. До цього часу відбудеться повторне опитування для точного підрахунку дітей. Управління освіти закупить по одному безконтактному термометру для кожного закладу, а також електронні термометри для усіх діток, які будуть відвідувати дошкільні заклади.

«Приймаємо рішення відновлювати роботу з 9 червня. До того часу садочки повинні бути готові, термометри закуплені, проведена дезінфекція, підготовлена кухня», – наголосив міський голова Віктор Сапожніков.

Читайте також: У Нововолинську з першого червня курсуватимуть маршрутки

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024