В селищі Іваничі відновить роботу промисловий ринок

28 Травня 2020, 17:30
Базар в Іваничах 1623 Джерело: Фото з архіву
Базар в Іваничах

У селищі Іваничі відновлює свою роботу промислова частина ринку ПП «Західний Буг-2».

Про це стало відомо 27 травня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іваничівської селищної ради, інформують на сторінці селищної ради у фейсбуці.

З 29 травня на ПП «Західний Буг-2» у смт Іваничі відновлять роботу торгові точки підприємців, які облаштують продаж товарів з дотриманням усіх санітарних норм.
На засідання комісії були запрошені представники районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, поліції, Нововолинського міськрайонного відділу державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Іваничівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області,  директор ПП «Західний Буг».

Усі присутні висловили свої вимоги до роботи ринку, дотримання адміністрацією ринку, підприємцями та покупцями санітарних норм та виконання протиепідемічних заходів.
Директора ринку зобов'язали забезпечити неухильне дотримання профілактичних заходів, встановлених постановами Головного санітарного лікаря України.

Було озвучено, що кожен підприємець зобов’язаний дотримуватись санітарних норм, забезпечити наявність масок та антисептиків, слідкувати за дотриманням належної відстані між торговими точками, проводити дезінфекцію торгових місць та здійснювати торгівельну діяльність лише на території ринку.

На засіданні комісії вкотре наголосили на забороні стихійної неконтрольованої торгівлі на прилеглій до ринку території.

Крім того, присутні розглянули можливість відновлення діяльності закладів громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах, за умови дотримання санітарних норм, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392.

Нагадаємо, з 15 травня у тестовому режимі розпочав роботу агропродовольчий ринок в селищі Іваничі.

Читайте також: У Іваничах запрацював ринок

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024