Хворі на COVID-19 працівники Володимир-Волинської птахофабрики лікуються у Нововолинську

26 Травня 2020, 12:40
Лікарня в Нововолинську 1238
Лікарня в Нововолинську

Хворі на коронавірус працівники Володимир-Волинської птахофабрики «Епікур» лікуються у Нововолинській центральній міській лікарні.

Зараз в інфекційному відділенні медзакладу перебуває вже двоє таких пацієнтів. Про це Нововолинськ.com розповів перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.

Так, за його словами, оскільки Нововолинська лікарня – опорна, то в ній лікуються хворі на COVID-19 з інших регіонів Волині.

«Так як наша лікарня є опорною, то тут лікуються захворілі на коронавірус з інших регіонів: з Володимирщини, Іваничівщини, Локач та Горохівщини», – зауважив посадовець.

Також він наголосив, що великого зростання захворюваності на коронавірус у місті зараз немає.

На його думку, зупинити поширення коронавірусного захворювання вдалося завдяки тому, що містяни дотримувались усіх необхідних обмежувальних заходів.

«Думаю, це завдяки тому, що нововолинці дослухалися до порад: менше перебувати на вулиці, дотримуватися масочного режиму і усіх інших необхідних обмежувальних заходів. Тому я й надалі прошу дотримуватися карантину. Аби ми й надалі разом втримали ситуацію з коронавірусом й не було пікового підняття цього захворювання», – зауважив Андрій Сторонський.

Однак, не зважаючи на порівняно не велику кількість випадків COVID-19 в місті, занепокоєння викликає ситуація на місцевих ринках. Адже там, за словами посадовця, встановлених урядом вимог не надто дотримуються і часто їх порушують.

Читайте також: На Іваничівщині п'ятеро осіб побороли СОVID-19, восьмеро – з підозрою

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39