На Іваничівщині відзначили День пам’яті та примирення. ФОТО

09 Травня 2020, 10:25
991

8 травня у селищі Іваничі відзначили День пам'яті та примирення, який символізує перемогу над нацизмом і присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Цьогоріч, у зв'язку із карантинними заходами на Меморіалі Слави зібрались лише представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, священники аби віддати данину шани тим, хто віддав своє життя за мир на землі, – йдеться на сторінці Іваничівської РДА у фейсбуці

Насамперед учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у Другій світовій війні та пам'ять тих, хто поклав своє життя за мир та незалежність нашої держави.

Опісля настоятелі Свято-Покровського храму селища Іваничі митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь та усі присутні помолились перед кам’яними плитами, на скрижалях яких викарбувані імена воїнів, що полягли в смертельному двобої за визволення рідної землі.

На завершення заходу голова районної державної адміністрації Микола Смаль, керівник апарату районної державної адміністрації Євгенія Єдинак та усі присутні поклали квіти до підніжжя могил на Меморіалі Слави та в парку селища до пам’ятного знаку героям майдану та учасникам АТО «Герої не вмирають!» живі квіти.

Читайте також: На Іваничівщині відзначили День пам’яті та примирення. ФОТО








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024