Медпрацівники з Поромівської громади самотужки добираються у Нововолинськ на роботу

30 Квітня 2020, 17:30
Медпрацівники 1537
Медпрацівники

За період карантину так і не вдалося вирішити питання довезення медичних працівників Нововолинської центральної міської лікарні, які проживають в селах Поромівської ОТГ.

Про це написав міський голова Віктор Сапожніков на своїй сторінці у фейсбуці.

Очільник шахтарського міста вкотре звернувся до керівника цієї громади Євгенія Недищука з проханням розв'язати проблему доїзду медпрацівників до місця роботи, оскільки наразі вони самотужки змушені добиратися до неї.

«За півтора місяця карантину питання довезення медичних працівників Нововолинської ЦМЛ, які проживають в селах Поромівської ОТГ, так і не налагоджене. Вкотре змушений звернутися до її керівника, який до того ж сам проживає у Нововолинську, аби вирішити проблему доїзду медпрацівників до місця роботи, котрі самотужки змушені добиратися до неї. А для цього можна задіяти шкільні автобуси. Раніше голова Поромівської сільської ради повідомляв, що цей транспорт знаходиться на ремонті. Сподіваюся, що за півтора місяця карантину його вже відремонтували.

До того ж з керівником Поромівської ОТГ не було вирішено питання про налагодження співпраці у наданні медичної субвенції жителям підпорядкованих сіл за лікувальні послуги у Нововолинській міській лікарні.
Чому ж таке зневажливе ставлення до своїх виборців, за яких ви, пане голово, відповідаєте?» – йдеться у повідомленні.

 

Читайте також: Поромівську ОТГ хочуть приєднати до міста, мешканці громади – проти


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024