У Нововолинську підприємці збираються на попереджувальний автопробіг

28 Квітня 2020, 16:20
Ринок у Нововолинську 2167
Ринок у Нововолинську

У Нововолинську 29 квітня відбудеться попереджувальний автопробіг на захист прав і законних інтересів суб’єктів малого підприємництва.

Відповідне звернення профспілки підприємців та працівників торгівлі «Ринок міста Нововолинська» опубліковане у фейсбуці у групі Нововолинськ.

«Запровадження карантинних заходів істотно обмежило права як суб’єктів малого підприємництва м. Нововолинська на підприємницьку діяльність та на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім'ї, так і права громади міста на забезпечення продуктами харчування та промисловими товарами в умовах здорової конкуренції за доступними цінами.

Спілка підприємців м. Нововолинська та Профспілка підприємців та працівників торгівлі «Ринок м. Нововолинська» звернулись до органів місцевого самоврядування з звернення про вжиття заходів щодо захисту та підтримки функціонування суб’єктів малого підприємництва.

Вважаємо, що розв'язання вказаних питань можливе шляхом діалогу між зацікавленими сторонами (підприємцями і громадою міста) та органами місцевого самоврядування, а тому потребує широкого розголосу серед мешканців міста.
Для досягнення вказаної мети, 29.04.2020р. організовується попереджувальний автопробіг вулицями м. Нововолинська на захист прав і законних інтересів суб’єктів малого підприємництва. Збір біля центрального ринку в середу 29 квітня, о 10.00.
Прохання до всіх небайдужих членів громади міста Нововолинська не залишатись осторонь та долучитися до автопробігу, виявивши цим самим свою громадянську позицію та участь у розв'язання нагальної проблеми міського значення», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, у випадку, коли запрацюють ринки, контролювати їх роботу в умовах карантину будуть державні структури без залучення органів місцевого самоврядування.

Читайте також: Відкриття ринків: щоденний дозвіл і тиждень простою в разі порушень

Коментарі
29 Квітня 2020, 14:35
СУПЕРМАРКЕТИ ДЕПУТАТІВ УСПІШНО ТОРГУЮТЬ І НІЧОГО НЕ МІШАЄ
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39