Житель Нововолинська розтрощив вікна та двері міської ради. ФОТО

26 Квітня 2020, 16:15
Після погрому 2039
Після погрому

В адмінбудівлі Нововолинської міської ради 26 квітня чоловік вчинив дебош – побив вхідні двері та вікна на першому поверсі.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський виданню БУГ, повідомлення про подію надійшло о 13:00.

Порушника затримали. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Він потрощив скло вікон та дверей шматком бруківки.

Як з'ясувалося, дебошир – мешканець Нововолинська Дмитро 1993 року народження, який 21 квітня зніс шлагбаум на «Ягодині» та наїхав на прикордонника, повідомили в поліції.

Після детального повного та об’єктивного розгляду матеріалів та консультацій з прокурором міста по вказаній події відкрили кримінальне провадження, повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

За фактом пошкодження майна міськради внесено матеріали до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, – карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

В рамках провадження буде призначена судова психіатрична експертиза

Тривають слідчі дії. Сума збитків буде встановлюється.

Читайте також: На Волині змінили перелік карантинних постів










 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024