Оштрафували водія, який на кільці не пропустив автомобіль поліції на Іваничівщині

12 Квітня 2020, 09:20
Чоловік заплатить штраф та судовий збір 1591
Чоловік заплатить штраф та судовий збір

Суддя Іваничівського районного суду Ігор Нєвєров розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення, що надійшли від Іваничівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який порушив правила дорожнього руху біля села Будятичі Іваничівського району.

Слухання справи відбулось 8 квітня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений вранці 8 квітня на ділянці автодороги з круговим рухом сполученням Нововолинськ – Іваничі, між містом Нововолинськ та селом Будятичі Іваничівського району керував автомобілем марки «Geely CK» та при наявності дорожнього знаку 4.10 «Круговий рух» та дорожньої розмітки не надав переваги в русі службовому автомобілю поліції марки «Renault Dоkke», який рухався головною дорогою, змусивши водія різко гальмувати та змінювати напрямок руху аби уникнути зіткнення, чим створив аварійну ситуацію.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненому правопорушенні визнав повністю, щиро розкаявся, просив суворо не карати, пообіцяв подібного більше не вчиняти.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 122 Адміністративного кодексу та накласти на нього штраф в розмірі 680 гривень. Також він заплатить на користь держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024