Без паніки: магазини, аптеки та АЗС у вихідні працюватимуть

10 Квітня 2020, 19:45
Магазин 1097
Магазин

На вихідні у місті шахтарів ніхто не збирається припиняти роботу крамниць, аптек, АЗС та інших торгових закладів.  

Про це повідомив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський коментуючи рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та  надзвичайних ситуацій щодо запровадження  додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину  з метою запобігання поширенню на території Волинської області гострої респіраторної  хвороби COVID-19.

Це рішення викликало певний ажіотаж і паніку й  серед нововолинців.

«Щойно відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та  надзвичайних ситуацій, на якому прийнято рішення рекомендувати мешканцям міста максимально дотримуватися карантинних заходів. Не буде жодних обмежень у роботі  продуктових магазинів, аптек, АЗС та інших закладів торгівлі, яким дозволено  Постановою КМУ здійснювати свою підприємницьку діяльність. Ні в суботу, ні у неділю вони закриті не будуть, якщо це не передбачено їхнім графіком», – пояснив Андрій Сторонський.

Перший заступник міського голови звернувся до громадян не панікувати, не створювати черг у магазинах  у вихідні дні, щоб придбати необхідні товари. Вкотре закликав дотримуватися карантинних заходів та  перебувати вдома.

Андрій Сторонський також повідомив, що відбулася зустріч із керівниками релігійних організацій. У  неділю велике християнське свято – Вербна неділя. Священники освятять вербу і роздадуть на подвір’ї прихожанам.  Він акцентував увагу на тому, аби люди не збиралися біля церкви і не створювали скупчення. Заходи спрямовані на те, щоб не допустити поширення коронавірусної інфекції у місті. Адже на сьогодні в Нововолинську три підтверджених випадки захворюваності на коронавірус. На обстеженні – 79  контактних осіб.

Читайте також: У Нововолинську – перший випадок захворювання на COVID-19

Нововолинська підприємиця власноруч пошила і пожертвували захисні маски

У Нововолинську ринки не працюватимуть до кінця карантину

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024