На Іваничівщині зловмисники вкрали в односельчан 200 кг картоплі і 10 мішків пшениці

08 Квітня 2020, 18:00
Картопля 2156
Картопля

У селі Пераславичі, що на Іваничівщині, невідомі зловмисники викрали з льоху та складських приміщень 200 кг картоплі та 10 мішків пшениці.

Про крадіжки інформують на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

6 квітня до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Переславичі Іваничівського району про те, що в період часу з 27 березня по 29 квітня цього року невідома особа проникла до незачиненого погребу і таємно викрала близько 200 кг картоплі.

Того ж дня надійшло повідомлення від жителя того ж самого села про те, що невідома особа пошкодила навісні замки, проникла в складські приміщення та викрала 10 мішків пшениці.

Працівники слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції негайно вирушили на місце події.
Проведеними пошуковими заходами було встановлено, що вказані злочини вчинили двоє 19 річних та 20 річний жителі цього ж населено пункту.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: Поліція з'ясовує деталі смертельної аварії, що трапилася біля Нововолинська

У Нововолинську побили і пограбували 84-річну бабусю

Судитимуть чоловіка, який намагався продати зброю на Іваничівщині

Коментарі
09 Квітня 2020, 01:39
Так,звичайно дивуюся коли читаю подібне,це вперше винні не ті що зробили,а держава яка до цього доводить...а ще більше дивуюсь з тих людей які поширюють і пишуть різні ганьбливі образи в сторони винних.,так хлопцям і так не солодко..відповідати за свої вчинки будуть вони,а ті хто їх ще більше обсирає.,спершу нехай ця особа подивиться на себе як на героя злодія, якого дійсно має знати фейсбук...люди отямтеся спершу ніж кидати камінь в чужий огород подивіться чи вас видно на свому городі серед бур'янів.<br/>P.s дивуйся,чекай нових змін,ми ж у Європу іде о...допоки кожен не буде дивитися за собою чи своїми діями, нічого кращого в нашій країні не буде.<br/>Хлопці винні так,але не героям фейсбука їх судити,бо ж за свої слова можуть відповісти і ті що хочуть красиво поговорити,обсудити...а хлопцям респект що не ховаючись від поліції визнали свою вину та покаялись..<br/>Отже герою фейсбуку я ніби все сказав на сторінці району .
09 Квітня 2020, 02:36
Stepan факт.уважуха тобі в нас люди знають всьо про всіх краще ніж ти сам за себе
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024