Небайдужий рибалка допоміг викрити порушення риболовлі неподалік села Литовеж

08 Квітня 2020, 13:00
2442

Волинський рибоохоронний патруль отримав повідомлення від небайдужого рибалки про грубе порушення правил рибальства на річці Західний Буг, поблизу села Литовеж, що на Іваничівщині.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на місце правопорушення. Викрито громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям, виготовленим із дерев’яних та сіткоснастевих матеріалів, яке не передбачене Правилами рибальства – «павуком», інформує Волинський рибоохоронний патруль на своїй сторінці у фейсбуці.

Завдяки зверненню громадянина та оперативним діям працівників рибоохорони порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству. На особу оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП, знаряддя лову вилучено.

«Варто відзначити, що на даній водоймі в березні волинські рибоохоронці спільно з небайдужими рибалками здійснили знищення місць та засобів незаконного вилову риби. Однак це не зупиняє деяких громадян й надалі порушувати правила рибальства. Державні інспектори, в силу своїх фізичних можливостей, не можуть одночасно контролювати абсолютно всю територію області, тому дякуємо усім, хто звертається на «гарячу лінію» та повідомляє про факти виявлених порушень. Від кожного з нас залежить майбутнє наших водойм та їх мешканців», – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Якщо Ви стали свідком порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» управління: (067) 360 78 40.

Нагадаємо, нещодавно волинські рибпатрульні та рибалки-любителі міста Нововолинська провели спільну рибоохоронну роботу на річці Західний Буг. Зокрема, було знищено так звані «підривки» - місця для незаконного вилову водних біоресурсів.

Читайте також: На Іваничівщині виявили порушників, які рибалили на зимувальних ямах



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024