У Нововолинську побили і пограбували 84-річну бабусю

07 Квітня 2020, 17:35
Грабіж 1731
Грабіж

У Нововолинську поліцейські за годину встановили особу, котра пограбувала пенсіонерку, 84-річну місцеву жительку.

Грабіжницю оперативно встановили. Їй загрожує, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі, – інформує пресслужба поліції Волинської області.

До Нововолинського відділення поліції звернулася 84-річна місцева жителька та  повідомила, що у дворі будинку її побили і пограбували. У потерпілої відібрали мобільний телефон, гаманець та продукти харчування.

На місце оперативно прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці обстежили прилеглу територію місця вчинення злочину та на одній із вулиць виявили особу, схожу за описами на нападницю.

У підозрілої жінки поліцейські виявили викрадені речі потерпілої.

Зловмисницею виявилася 47-річна жителька Нововолинська, котра раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, днями у Нововолинську на вул. Панасівська сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів «Opel Meriva» та «ВАЗ-2115».

Читайте також: Поліція з'ясовує деталі смертельної аварії, що трапилася біля Нововолинська

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39