Колишній настоятель храму в Низкиничах у важкому стані через коронавірус, – ЗМІ

06 Квітня 2020, 18:15
Митрополит Павло 2322
Митрополит Павло

Колишній настоятель храму в Низкиничах, а нині - намісник Києво-Печерської лаври, у важкому стані через коронавірус.

Про це інформує 24 канал, посилаючись на власні джерела.

У Києво-Печерській лаврі ще  4 квітня провели тестування на коронавірусну інфекцію. Серед інших здав лабораторні тести і настоятель лаври митрополит Павло. А вже 6 квітня стало відомо, що владика перебуває в лікарні у важкому стані

Джерело також стверджує, що коронавірус у священнослужителя підтвердився.

Також відомо, що нещодавно у митрополита Павла нещодавно було спільне застілля з «ексрегіоналом» Вадимом Новінським і першим заступником голови Офісу президента Сергієм Трофімовим. Щодо наявності коронавірусної інфекції у них інформації поки немає.

Низка українських ЗМІ вже після проведення перевірки у лаврі почали заявляти, що у митрополита Павла виявили коронавірус. Втім журналістка Соня Кошкіна у своєму телеграмі наголошувала, що результати будуть лише 6 квітня, тож гадати передчасно. 

Крім того, вона заперечувала, що владика Павло міг заразити Онуфрія чи Вадима Новінського. Мовляв, ті на спільній літургії були ще 20 березня.

Нагадаємо, митрополит Павло (в миру Петро Лебідь) є більш відомим за кличкою «Паша мерседес» через його скандальність, любов до дорогих автівок і часті порушення правил дорожнього руху.

Народився митрополит у Млинівському районі, що на Рівненщині, тривалий час був настоятелем храму у селі Низкиничі, що на Іваничівщині.

Він є митрополитом Російської православної церкви в Україні (тої, яку ще називають «УПЦ МП»). З 1994 року митрополит Павло очолює Києво-Печерську лавру.

Втім священнослужитель не цурається і політичної діяльності. Так у 2008 році він став депутатом Київської міськради від «Партії регіонів».

Читайте також: Колишній настоятель храму в Низкиничах похвалився, як прокльоном «вбив» кілька людей

Хай шукають, може, комусь навесні потрібен гній: колишній настоятель храму в Низкиничах про обшуки СБУ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024