Мешканцю Іваничівщини «світить» чималий штраф за порушення самоізоляції

02 Квітня 2020, 12:55
Карантин 1885 Джерело: Фото ілюстративне
Карантин

Мешканець Іваничівщини може заплатити від 17 до 34 тисяч гривень штрафу за те, що в період карантину не дотримувався самоізоляції.

Про це інформують на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

Керівник Іваничівського відділення поліції В'ячеслав Мартинюк узяв участь у позачергових засіданнях районної комісії, а також Павлівської та Литовезької ОТГ, з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення поширення COVID-19 на території Іваничівщини

За підсумками засідань були прийняті відповідні рішення. Зокрема, забезпечити проведення дезінфекції місць масового скупчення людей, під’їздів багатоквартирних будинків, вулиць, доріг, інших комунальних об’єктів та приміщень суб’єктів господарювання, що продовжують діяльність в період карантинних заходів. А також у період карантину заборонити населенню відпочивати у рекреаційних зонах Іваничівського району.

Під час засідань В'ячеслав Мартинюк зазначив, що поліцейські перевіряють за місцем проживання громадян котрі повернулися із-за кордону, з метою недопущення можливого розповсюдження вірусної інфекції.

Зокрема, поліцейські Іваничівського відділення поліції склали протокол за ст . 44-3 КУпАП відносно жителя Іваничівського району, який в період самоізоляції відвідував торгові заклади. Даний протокол буде скеровано на розгляд суду. Порушнику загрожує штраф в розмірі від 17000 до 34000 грн.

Поліція просить жителів району повідомляти про всі випадки порушення правил самоізоляції з метою не допущення розповсюдження коронавірусу серед інших громадян.

Читайте також: З 1 квітня українці, які повертаються з-за кордону, проходитимуть обов'язкову обсервацію

Волинський гінеколог, який помер в інфекційній лікарні, був інфікований COVID-19

«Потрібної кількості боксів для інфікованих COVID-19 у нас нема, як і в жодній країні світу», – Ігор Ващенюк

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024