На Іваничівщині вогонь знищив близько 13 господарських споруд

31 Березня 2020, 12:00
Пожежа 1417
Пожежа

Внаслідок загоряння трави на дачному масиві «Гірник», що біля села Грибовиця Іваничівського району, вогонь знищив близько 13 господарських споруд.

Так 29 березня, о 15:47 на пункт зв’язку 5-ї ДПРЧ у Нововолинську поступило повідомлення про те, що горить трава і є загроза займання будівель садівничого товариства «Гірник», – інформує Нововолинськ.com.

До гасіння пожежі залучалися рятувальники 18-ї ДПРЧ селища Іваничі та вогнеборці 5-ї ДПРЧ Нововолинська у складі двох відділень.

О 16:26 локалізували пожежу, о 16:47 – ліквідували. Вогнем знищено близько 12-13 господарських споруд.

До речі, поки нововолинські рятувальники гасили пожежу на дачному масиві, в Старій Лішні у той самий час зайнялась суха трава поблизу полігону твердих побутових відходів. Тому ліквідувавши загоряння дач, вогнеборці з 17:00 до 02:00 боролися з вогнем на сміттєзвалищі.

Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та не провокувати пожежі у природних екосистемах.

«Будьте обережні з вогнем у побуті, не спалюйте сміття та рослинні залишки на присадибних ділянках та відкритих територіях.

Дотримуйтеся вимог безпеки при виявленні підозрілих металевих предметів під час земляних робіт: не зачіпайте їх, позначте місця виявлення та повідомте про знахідку рятувальників або органи місцевої влади.

В умовах оголошеного карантину по можливості залишайтеся удома, обмежте перебування у людних місцях та не виходьте без потреби на вулицю», – просять рятувальники.

Читайте також: Волинь горить: лісівники закликають не палити сухостій







 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024