Обрали найспортивнішу сім'ю Нововолинська

29 Лютого 2020, 11:40
1356

Десять сімейних екіпажів змагалися у конкурсі «Мама, тато, я - спортивна сім'я, який відбувся 28 лютого у Будинку спорту міста Нововолинськ.

Таке спортивне дійство у місті вже кілька років поспіль організовує відділ з питань молоді та спорту міськвиконкому та міський ЦФЗН «Спорт для всіх», – інформують на сторінці Нововолинської міської ради у фейсбук.

Команди випробовували свою майстерність у 5 естафетах: «Фрісбі», «Флорбол», «Попали в ціль», «Смуга перешкод», «Комбінована» та в конкурсі малюнка.

«Змагання особливі тим,що у них разом із дітьми беруть участь найдорожчі люди в їхньому житті. Це чудова можливість усією сім’єю провести час весело та корисно. Саме батьки формують у дітей відповідальне ставлення до свого здоров"я і власним прикладом доводять, що спорт - це запорука успішного майбутнього», - наголосила начальниця відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк.

За результатами змагань третє місце посів сімейний екіпаж ЗОШ № 3 – Мельник Геннадій, Наталія, син Арсен. На другому місці – представники ліцею № 1 - сім'я Зелінських: Іван, Олександра, донька Еріка.

Звання найспортивнішої виборола сім'я Максимів: Назар, Людмила, донька Дарина з ліцею №8, яка була переможцем минулорічного конкурсу. Цьогоріч вони знову представлятимуть Нововолинськ на обласному етапі.

У конкурсі малюнка «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя» третє місце зайняла команда ЗОШ №3, друге - ЗОШ №4. На першому місці – команда ліцею № 1.

Усі учасники змагань отримали грамоти, призи та солодощі.

Читайте також: У Нововолинську відбувся міжобласний турнір з баскетболу









 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром