Іваничівський ліцей переміг в освітньому проєкті

28 Лютого 2020, 11:30
«‎Zero Waste School» 1437
«‎Zero Waste School»

Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова пройшов відбір в освітньому проєкті «Zero Waste School» («Школа без відходів») від Klitschko Foundation, який покликаний запровадити культуру сортування відходів у школах та громадах.

Про це йдеться на сторінці Іваничівської селищної ради у фейсбук.

Команда, що складається з директора, вчителя та двох учнів, незабаром поїде до Києва, де дізнається про принципи командної роботи, спланує власний проєкт та познайомиться з еко-активістами.

«Учасники організують громадський проєкт «Zero Waste Day», до якого залучать мешканців свого населеного пункту.Також відбудеться обмін ідеями з еко-активістами, спікерами з різних сфер задля сталого розвитку громади.
Після цього громада має об'єднатись заради однієї мети – зробити своє селище чистим. Учасники проєкту також проведуть зважування вторинної сировини, щоб всі жителі побачили силу зміни, яку вони можуть зробити, приєднавшись до ініціативи.
Переконані, що здобутий досвід допоможе учасникам впевнитися у своїх силах, не зупинятися і бути учасником змін», – йдеться у повідомленні.

До речі, переможцями проекту Zero Waste School у Волинській області вже стали шість шкіл із яких чотири з ОТГ – Ківерцівської, Люблинецької, Шацької, Павлівської, що є громадами-членами Асоціації міст України (АМУ).

Читайте також: Школярів Іваничівщини закликають долучитися до «‎Zero Waste School»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024