У Нововолинську поліція втихомирювала дебошира, який вдерся в оселю колишньої дружини

20 Лютого 2020, 14:30
1013

У Нововолинську чоловік, який зловживає наркотичними засобами та обвинувачується у крадіжках, увірвався до помешкання колишньої дружини та влаштував дебош.

З допомогою вікна на першому поверсі та газової труби нововолинець пробрався на балкон другого поверху, який межує з балконом його дружини. Увійшовши в помешкання, чоловік влаштував дебош, – інформує БУГ.

Щоб вгомонити порушника на допомогу прибігли сусіди.

«Він мені півтори роки надокучає, постійно приходить, вимагає гроші, влаштовує скандали на очах в дітей та погрожує. Цього разу також приходив ввечері. Я стараюся вирішити з ним конфлікти мирно, адже боюся за своє життя і дітей. Злякавшись, що він навідається знову, попросила сестру та її чоловіка приїхати до нас. Перед тим як увірвався до квартири через балкон телефонував і казав, що прийде з ножем, а я навіть не встигну викликати поліцію.

Ми дуже злякалися, коли побачили в кімнаті чоловіка....Дякувати Богу, на допомогу прибіг сусід. Сусіди викликали поліцію. Поки приїхали правоохоронці, чоловіка встигли «скрутити», – розповіла жінка.

Правоохоронці склали протокол про подію, проте чоловіка довелося відпустити, адже підстав для його затримання немає. Побоюючись його повторного візиту, жінка серед ночі зібрала дітей та поїхала до сестри.

28-річний мешканець Нововолинська уже скоїв кілька крадіжок, в тому числі з квартир. Обвинувальний акт щодо нього винесли та передали до суду. Чергове засідання відбудеться 24 березня. Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.185, ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України.

Читайте також: Житель Нововолинська спричинив аварію, в якій потерпів мотоцикліст








 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024