На одному з підприємств Нововолинська «горів» виробничий корпус

20 Лютого 2020, 14:00
1891

На підприємстві ТзОВ «БРВ Україна» «зайнявся» один із виробничих корпусів.

Повідомлення про те, що виникла пожежа у виробничому корпусі №2 на ТзОВ «БРВ Україна», що на вулиці Луцька, 15 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська поступило о 10:35. Пожежу виявив завідуючий цеху, який організував оповіщення та евакуацію працівників, здійснив першочергові заходи для ліквідації умовної пожежі до прибуття рятувальних підрозділів, – розповідає Нововолинськ.com.

За лічені хвилини на місце події прибули пожежно-рятувальні підрозділи. Рятувальники прийняли усі міри й заходи щодо швидкої ліквідації пожежі.

Зокрема, перше відділення рятувальників у складі ланки газодимозахисників в апаратах на стисненому повітрі провели рятування одного з працівників підприємства, який отримав отруєння чадним газом та передали його в надійні руки лікарів швидкої допомоги.

В той час друге відділення рятувальників погасили пожежу.

Усе це – легенда практичних навчань на одному з найбільших промислових підприємств міста.

Провідний інспектор Нововолинського МВ УДСНС України у Волинській області Тетяна Баранчук зазначила, що особовий склад 2-х підрозділів, працівники підприємства та інших служб швидкого реагування, які були задіяні під час навчання, діяли чітко й злагоджено.

Завдяки цьому умовну пожежу вдалось ліквідувати вчасно.

Читайте також: «Різали» авто та рятували «потерпілих» – у Нововолинську відбулися навчання


















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024