В Іваничах вшанували Героїв Небесної Сотні

20 Лютого 2020, 13:00
Пам’ятна стела Героям Небесної Сотні 1518
Пам’ятна стела Героям Небесної Сотні

У шосту річницю подій зими 2014 року, в селищі Іваничі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Біля пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» зібрались представники влади, громадськість, небайдужі жителі селища, щоб вшанувати всіх, хто під кулі снайперів і спалахи вогню, відстоював найдорожче – наше життя та світле європейське майбутнє квітучої і незалежної України, – йдеться на сайті Іваничівської громади.

Літію за загиблими на Майдані відправили настоятелі Свято-Покровського храму митрофорні протоієреї отці Андрій та Василь. Присутні, схиливши голови, зі сльозами на очах згадували ті трагічні сторінки історії нашої країни, які, здавалося, були ще вчора.

Пережиті події на Майдані Незалежності в Києві, жахи протистоянь із силовиками, з хвилюванням в голосі, згадав учасник революції Гідності Віктор Вілентко.

На завершення заходу представники влади та громадськості поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають», пам’ятної стели Героям Небесної Сотні, Стели новітнім Героям, які загинули на сході України та Герою Небесної Сотні Сергію Байдовському .

Читайте також: Українці вшановують Героїв Небесної Сотні













 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39