У Павлівській громаді змагалися депутати, освітяни та працівники сільради

18 Лютого 2020, 11:15
873

Уперше в Павлівькій громаді відбулась спартакіада серед депутатського корпусу, працівників освіти та працівників Павлівської сільської ради.

Про це йдеться на сайті громади.

На  відкриття  завітав  організатор змагань, сільський голова Андрій Сапожник, який після вітальних слів, долучився до усіх запланованих змагань.

Також учасників привітав співорганізатор спартакіади, директор ПЗОВ «Барвінок» Валентин Радзівіло.

В рамках спартакіади учасники мали нагоду проявити свої здібності в змаганнях з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Після запеклої боротьби у змаганнях з настільного тенісу вибороли перше місце – команда освітян, друге місце – депутатський корпус і третє місце здобули працівники Павлівської сільської ради.

У змаганнях з міні-футболу перше місце в спартакіаді Павлівської сільської ради отримали команда працівників освіти, друге – команда працівників Павлівської сільської ради і третє місце – депутатський корпус громади.

Цікавими видались і змаганнях з інтелектуальних видів спорту. Зокрема, в шашках почесне перше місце отримала команда працівників освіти, друге місце – команда працівників Павлівської сільської ради та третє місце – депутатський корпус Павлівської сільської ради. У грі з шахів почесне перше місце отримала команда працівників освіти та друге місце отримала команда працівників сільської ради.

В командних змаганнях з волейболу перше місце – депутатський корпус Павлівської сільської ради,  друге місце-команда працівників сільської ради та третє місце – команда працівників освіти.

В загальнокомандному заліку, де переможці визначались за найменшою сумою очок, третє місце зайняла команда депутатського корпусу Павлівської громади, друге місце здобула команда працівників сільської ради, а впевнену перемогу здобула команда працівників освіти Павлівщини за що отримала перехідний кубок переможця.

Усі учасники нагородженні дипломами сільського голови Андрія Сапожника та медалями.

Читайте також: Виробників Іваничівщини вчили користуватись Державним аграрним реєстром

















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39