У Іваничах вчилися, як діяти при виявленні пташиного грипу

16 Лютого 2020, 10:13
1426

На базі Іваничівської районної державної лікарні ветеринарної медицини провели тренінг-навчання на тему «Недопущення та ліквідація високопатогенного грипу птиці».

На занятті 13 лютого були присутні спеціалісти Іваничівського районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області та спеціалісти ветеринарної медицини дільничих ветустанов. Про це повідомили у Іваничівській РДА.

Першочерговим завданням заходу було відпрацювання механізму дій при отриманні позитивного результату на високопатогенний грип птиці, проведення заходів з локалізації та ліквідації цього захворювання з метою запобігання поширення інфекції на території Іваничівського району.

Особливу увагу приділено проведенню роз’яснювальної роботи із залученням представників органів місцевого самоврядування серед населення та суб’єктів господарювання, розроблення та розповсюдження по населених пунктах інформаційних листівок.

Практична частина тренінгу включала в себе: відбір біоматеріалу (кров), патматеріалу, його пакування та оформлення відповідних супровідних документів.







Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024