У дитсадку Нововолинська запрацював басейн. ФОТО

12 Лютого 2020, 15:53
Басейн у дитсадку №9 2971
Басейн у дитсадку №9

У дитячому дошкільному закладі №9 міста Нововолинськ запрацював плавальний басейн

Відреставрований об’єкт – втілення у життя давньої мрії педагогічно-батьківського колективу та їхніх дітей, –інформує відділ з питань інформаційної політики Нововолинської міської ради.

На урочисте відкриття басейну до садочка завітали перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, народний депутат України Ігор Гузь, начальник управління освіти Ольга Лакиш, керівник будівельної організації, яка виконувала реставраційні роботи з відновлення басейну, Андрій Кондратюк.

Вихованці дошкільної установи за давньою українською традицією зустріли гостей хлібом-сіллю.

«Нелегко ми йшли до цього дня. Сьогодні тішимося тим, що маємо гарно облаштований садочок. Головне, що тепер малечі є де вчитися плавати, загартовуватися та отримувати здорові й позитивні емоції», - наголосив Андрій Сторонський.

Місто додатково виділило близько 100 тисяч гривень на облаштування входу в басейн, закупівлю аксесуарів для плавання, шкафчиків, столів та лав у роздягальню й на оплату заробітної плати працівникам для обслуговування басейну. Додатково 200 тисяч гривень витрачатимуть щосезону на обслуговування об"єкта.

Ігор Гузь назвав цей проєкт одним із найкращих та найцікавіших, адже його реалізація – це інвестиції в майбутнє. Бо діти, навчаться плавати, а відтак, змалку пов’яжуть свій життєвий шлях зі спортом. Він висловив сподівання, що ще не один такий важливий задум зможуть зреалізувати спільно з міською владою у майбутньому.

Завідувачка дитячим дошкільним закладом Ярослава Івашко щиро подякувала представникам усіх владних структур за підтримку та розуміння. На її думку, долучитися до оздоровлення дітей, нашого майбутнього - надзвичайно корисна справа. Відтепер більше 200 вихованців цього дошкільного закладу та малята з інших садочків міста матимуть можливість загартовувати свій організм водними процедурами.

Того дня у басейні дитячого садочка відбулися перші заняття.

Читайте також:  Відомо, хто очолить Нововолинський науковий ліцей-інтернат








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024