В аварії, що сталася на волинській трасі, загинув житель Нововолинська

11 Лютого 2020, 11:30
Фото з місця аварії 1965
Фото з місця аварії

Учора, 10 лютого, по 6 годині ранку на автодорозі, сполученням «Ковель-Львів», поблизу села Соловичі Турійського району зіткнулися зустрічні автомобіль «Opel Astra» та вантажівка «Renault Magnum». Від отриманих травм водій легковика, мешканець Нововолинська загинув на місці події, двоє осіб травмувалися.

За фактом летальної ДТП проводиться досудове розслідування, – інформує пресслужба поліції Волинської області.

Поліцейські попередньо встановили, що за кермом легковика перебував 31-річний житель Нововолинська. Вантажівкою «Renault Magnum», керував 29-річний житель Любешівського району. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Astra»  загинув на місці. Пасажира цього ж транспортного засобу, 24-річного жителя Нововолинська, госпіталізували в реанімацію Ковельської центральної районної лікарні.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На трасі Ковель-Володимир трапилась аварія, один з водіїв загинув

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024