Судили нововолинця, який продавав наркотики на ринку

10 Лютого 2020, 17:00
719

Три роки проведе за гратами приватний підприємець із Нововолинська за незаконний збут наркотичних засобів.

Про це інформує Нововолинськ.com.

У період з 14 по 28 лютого 2019 року чоловік на території Нововолинського госпрозрахункового ринку, та на території ринку, що в районі стадіону «Шахтар» продавав наркотичні препарати. Незаконні дії нововолинця стали відомі в ході проведення оперативної закупки наркотичних засобів.

В лютому 2019 року працівники поліції запросили свідка для здійснення оперативної закупки наркотичного засобу. В одному із кабінетів Нововолинського відділення поліції йому вручили 150 грн. (100+50). В районі центрального ринку в м. Нововолинську, приблизно об 11 год. він придбав за вищевказані кошти в правопорушника у сріблястому згортку частину таблетки, як потім йому стало відомо, висновком експерта було визначено, що це «Субутекс». Крім цього він ще два рази придбавав наркотичні засобиу того ж таки чоловіка, а саме 22 та 28 лютого 2019 року на центральному ринку та в районі стадіону «Шахтар», обидва рази по 250 грн.

Про зустрічі з правопорушником свідок для купівлі «Субутексу» домовлявся по телефону (мав його номер). Також йому відомо, що останній збував наркотичний засіб і іншим особам. Куплені в обвинуваченого наркотичні засоби відразу приносив у раніше обумовлені з працівниками поліції місця, та видавав їх останнім.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у інкримінованому йому злочині визнав повністю, суду показав, що сам вживав «Субутекс», шляхом подрібнення та вдиханням через ніс.

Повідомив, що купував вищевказаний наркотичний засіб через “закладки”, тобто не контактуючи на пряму з продавцем.

Окрім цього, підтвердив час, місце обставини зазначені в обвинувальному акті, за яких він 14, 22, 28 лютого 2019 року, одній і тій самій особі збував частини таблеток «Субутекс». Підтвердив, що 20 березня 2019 року в нього працівниками поліції було вилучено наркотичний засіб, який він зберігав при собі для власного вживання та продажу.

У вчиненому нововолинець щиро розкаявся,  попросив суд його суворо не карати, оскільки він притягається до кримінальної відповідальності вперше. Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України та призначив покарання із застосуванням ст.69 КК України у виді позбавлення волі на строк три роки без конфіскації майна, належного йому на праві приватної власності.

Читайте також: За пограбування і розбій судитимуть неповнолітніх нововолинців

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024