Де на Іваничівщині у відділенні Укрпошти можна зняти готівку

07 Лютого 2020, 15:15
62 відділення Укрпошти обладнали терміналами для зняття готівки 837
62 відділення Укрпошти обладнали терміналами для зняття готівки

У відділеннях Укрпошти можна зняти готівку через POS-термінали Укрпошти без комісії. Цю послугу можна отримати у 62 відділеннях Волинської області, з них 16 – у місті Луцьку. В Іваничівському районні POS-терміналами обладнані відділення пошти у селах Павлівка,Литовеж і Мишів.

Про це повідомила прес-служба акціонерного товариства «Укрпошта».

Окрім сплати банківською карткою за комунальні платежі, перекази та інші товари чи послуги, клієнти можуть зняти готівку через POS-термінали. Така можливість з’явилася у обласних центрах та населених пунктах кількістю жителів понад 2000, де скорочуються банківські відділення та банкомати, але є відділення Укрпошти із POS-терміналами.

«Укрпошта як найбільша мережа автоматизованих відділень прагне надавати популярні серед клієнтів послуги. Незважаючи на тренд діджиталізації, ми бачимо запит на зняття готівки. Тому після успішного пілота послуги на Львівщині, зараз її тиражуємо по всій країні і клієнти мають змогу зняти готівку без комісії в Укрпошті», – відзначила директорка департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Юлія Мороз.

Клієнти можуть отримати суму від 50 до 10 тисяч гривень за одну операцію. Комісія за зняття готівки в автоматизованих поштових відділеннях відсутня, проте можлива комісія банку, що випустив картку.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024