У Нововолинську перевірили сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

04 Лютого 2020, 14:00
740

Інспектори ювенальної превенції спільно зі співробітниками служби у справах дітей перевірили умови проживання підоблікових сімей у Нововолинську.

Такі ж перевірки проводили у школах та профілактичних установах міста, – інформує Нововолинськ. com.

Проведення таких рейдів допомагає вчасно виявити недоліки у вихованні та умов місця проживання дітей, – наголошує т. в. о. начальника місцевого відділення поліції Василь Бучинський

«Рейди ми проводили у школах, профілактичних установах міста, а також у сім’ях, які опинилися у важких життєвих обставинах. Розповіли їм про шкоду наркоманії та вживання алкоголю та про булінг», – розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

Так, поліцейські та працівники служби  справах дітей міськвиконкому перевірили родини, в яких мешкають неповнолітні, де раніше були виявлені факти сімейного насильства або ж неналежного виконання батьківських обов’язків. Із сім’ями провели профілактичні бесіди, обстежено умови проживання.

«Такі відпрацювання плануємо проводити і надалі, адже вони дають непогані результати. Нововолинська поліція, робитиме все для того, аби мешканці почувалися у безпеці», – розповів Василь Бучинський.

Поліцейські та соціальні служби міста не залишають поза увагою ті сім’ї, які найбільше потребують уваги та надають їм допомогу у вирішенні їхніх проблем, виховання дітей та психологічної підтримки. Так останнім часом поліцейські спільно зі службою в с правах дітей обстежили біля двох десятків таких сімей.

Читайте також: Де на Волині запрацювала послуга «єМалятко»





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024