У Нововолинську підписали меморандум із Фондом енергоефективності

30 Січня 2020, 15:30
1183

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков підписав меморандум про співпрацю із головою Фонду енергоефективності України Юлією Головатюк-Унгуряну. 

Церемонія підписання меморандуму відбулася у міській раді під час презентації та обговорення програми підтримки енергоефективності в багатоквартирних будинках «Енергодім», – інформує відділ інформаційної політики Нововолинської міської ради у фейсбук.

Головною метою цієї угоди є економія споживання енергоресурсів і витрат на комунальні послуги ОСББ, підвищення рівня комфорту і умов проживання в багатоквартирних будинках.

Довідково:

У Нововолинську функціонує 200 ОСББ. Загальна площа будинків, які вони обслуговують становить 372,3 тис. кв. м., що складає 47,1 відсотка від загальної площі багатоквартирного житлового фонду міста.

«Для забезпечення комфортного проживання нововолинців та жителів Благодатного, маємо впроваджувати новітні технології, у тому числі, в галузі енергозбереження. Забезпечення належних умови життя – це наша спільна мета. Тільки злагоджена співпраця влади та громади здатна гарантувати реалізацію поставлених завдань. Фонд і програма підтримки «Енергодім» нам у цьому допоможуть», – наголосив мер міста Віктор Сапожніков.

Директор Фонду енергоефективності України Юлія Головатюк-Унгуряну розповіла присутнім про переваги співпраці з фондом.

«Підтримка Фонду полягає у наданні грантів та запровадження комплексних технічних рішень з енергоефективності будівель з врахуванням кращих європейських практик. В результаті їх реалізації співвласники таких будівель зможуть не лише заощаджувати кошти на комунальних послугах, а й підвищити рівень комфорту і якість свого життя. Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів Держбюджету України, фінансової підтримки ЄС та уряду Німеччини», – наголосила Юлія Головатюк-Унгуряну.

Голова Фонду енергоефективності розповіла про основні етапи участі в Програмі «Енергодім» та про кращі енергоефективні практики. Опісля представники нововолинських ОСББ мали змогу поспілкуватися та уточнити усі моменти співпраці.

Нагадаємо, днем раніше у княжому місті підписали меморандум про співпрацю між Володимир-Волинською міською радою та Фондом енергоефективності. Документ підписали голова Володимир-Волинської міської ради Петро Саганюк та директор Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну.

Читайте також: Дитина-сирота з Нововолинська отримала компенсацію на придбання житла





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024