На Іваничівщині за три дні на порушників було складено 48 адмінпротоколів

30 Січня 2020, 15:00
1480

У період з 24 – 26 січня на території Іваничівського району відбулося оперативно-профілактичне відпрацювання за участі військовослужбовців в/ч 1141 Національної гвардії України, роти поліції особливого призначення та ТОР, членів громадського формування «Варта порядку».

Спільні патрулі поліції та Національної гвардії в посиленому режимі стежили за порядком в Іваничівському районі, – йдеться на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсук.

За час проведення заходу відвідано по місцю проживання громадян, схильних до вчинення злочинів та правопорушень, в тому числі, які перебувають на профілактичних обліках.

Проводено роз’яснювальну роботу з населенням щодо недопущення правопорушень, обмеження продажу алкогольних напоїв, пива та слабоалкгольних напоїв неповнолітнім, превентивні заходи щодо ознайомлення з типовими ситуаціями як не стати жертвою правопорушень.

Особливу увагу правоохоронці приділяли розважальним закладам, дискотекам, закладам громадського харчування).

За вчинення адміністративних правопорушень сладено 48 адміністративних протоколи.

«Такі спільні патрулювання спрямовані на те, що кожен мешканець Іваничівщини почувався у безпеці, було захищено життя, здоров'я людей, їхні майнові права. В першу чергу профілактичні заходи спрямовані на роботу з молоддю. Адже ми бачимо, що присутність правоохоронців на дискотеках, під час масових заходів, зокрема, проведення пристольних празників та днів сіл, дисциплінує молодь і вберігає її від різного роду необдуманих вчинків. Такі заходи відбуваються постійно завдяки підтримці керівництва ГУНП у Волинській області», – зазначив т.в.о. начальника Іваничівського відділення поліції майор поліції Вячеслав Мартинюк.

Читайте також: У Нововолинську – аварія, не розминулися два буса







 

Коментарі
10 Лютого 2020, 07:31
Нехай поліція трохи займеться правопорушниками ПДР у Іваничах. Знаків про заборону зупинки-стоянки наставили, а людям до одного місця. До самого перехрестя паркуються , показників поворотів не вмикають. А особливо якщо знайомий хтось то деж спинять. Був у мене випадок їду я з Нововолинська на Іваничі попереду мене їдуть наші доблесні поліцейські , а на зустріч автомобіль без увімкненого ближнього світла і ходових вогнів . Зупинили вони його і я позаду них зупинився , бачу вибігає на дорогу поліцейський і бачить за кермом знайоме обличчя. Він йому усміхнувся і махнув ручкою. Якби це була незнайома людина вже б мали хлопці пару гривень.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024