Безробітним Іваничівського району розповіли про перспективи військової служби

26 Січня 2020, 12:10
Ярмарок вакансій 996
Ярмарок вакансій

У Іваничівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій з орієнтації безробітних на військову службу за контрактом.

До заходу 22 січня долучились представники Іваничівського районного військового комісаріату та Військової частини А2892 міста Володимир-Волинський. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Іваничівської районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Алла Мадяр поінформувала присутніх про послуги служби зайнятості, стан ринку праці в регіоні, укомплектування вакансій. Вона акцентувала увагу присутніх на тому, що одним з пріоритетних видів працевлаштування є проходження військової служби за контрактом.

Військовослужбовці ознайомили учасників з вимогами щодо відбору громадян на військову службу за контрактом, порядок її проходження та перспективи. Розповіли про гідне матеріальне забезпечення, додаткові грошові виплати, медичне обслуговування, безкоштовне та пільгове отримання вищої освіти.

Шукачі роботи дізналися, що наразі найбільш потрібними є професії сержантського складу, а також слюсарі-ремонтники, водії, електрики та електрогазозварники в ремонтний підрозділ для ремонту військової техніки.

Захід пройшов у формі дискусії, під час якої присутнім досить доступно та аргументовано дали відповіді на поставлені запитання.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024