Як засклений балкон допоможе створити затишок у оселі

24 Січня 2020, 13:50
Затишний балкон з вікнами VEKA 4146
Затишний балкон з вікнами VEKA

Скління балконних із застосуванням надійних профільних ПВХ-систем дозволяє створювати стильне і довговічне оформлення. Компанії-партнери «VEKA» в Україні виконують скління балконів за індивідуальним замовленням, використовуючи оригінальні профілі марки VEKA. 

Завдяки застосуванню виключно безпечних і якісних матеріалів, а також ретельно продуманих конструкцій досягається максимальний ефект. Ваш балкон буде захищений від пилу, вологи, від вуличного шуму, а, якщо маєте бажання, його можна зробити теплим.  

Які вікна застосовуються в склінні балконів?

Вибір конструкції залежить від того, з якою метою виконується скління. Якщо балкон планується використовувати тільки в теплу пору року, можна встановити так звані «холодні» вікна. Вони виробляються на основі трикамерного пластикового профілю і комплектуються однокамерними склопакетами. 

Якщо маєте бажання утеплити балкон, щоб користуватися їм також взимку, або забезпечити максимальний захист від шуму і холоду, вибирають «тепле» скління. В цьому випадку застосовуються профіль ПВХ з п'ятьма і більше камерами. Але двох-трьох камерні склопакети також мають гарні темплозберігаючі характеристики, тому для місць де зими не надто холодні їх також можна використовувати.

Види і характеристики систем ПВХ

Компанії-партнери «VEKA» пропонують засклити балкон з використанням найбільш відповідного саме вам типу склопакета:

  • енергозберігаючого, з підвищеними характеристиками теплозбереження: на скло наноситься спеціальне теплозахисне напилення;
  • сонцезахисного, що затримує більшу частину променів ультрафіолетового спектра від попадання в вашу оселю;
  • з поліпшеними шумозахисними параметрами завдяки застосуванню дистанційної рамки і скла різної ширини та висоти;
  • стандартного.

Вікна для балкона можуть комплектуватися фурнітурою, захистом від злому і спеціальними дитячими замками, що виключають можливість відкриття стулки дитиною.

Типи відкривання

Балконні вікна розрізняються за способом відкривання стулок. Основні варіанти – відчиняються навстіж і розсувні конструкції. У другому випадку не потрібно додаткового простору, щоб відкрити вікно. Це робить такий варіант оптимальним для балконів невеликої площі. Плюсом першого варіанту є те, що його можна відкривати не навстіж.

Щоб купити вікна ПВХ для балкона, звертайтеся до менеджерів компанії "VEKA" по телефону та користуйтеся формою замовлення зворотнього дзвінка.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024