Учениця Іваничівського ліцею – призерка обласних олімпіад

24 Січня 2020, 12:00
Олександра Шелест 2310
Олександра Шелест

У Луцьку нещодавно пройшов ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства та з української мови і літератури. 

За результатами цих інтелектуальних змагань учениця 10-А класу Іваничівського ліцею Олександра Шелест, продемонструвавши досить високий рівень знань із зазначених предметів, виборола ІІІ місця, – йдеться на сторінці навчального закладу у фейсбук.

«Її успіх – це результат старанного ставлення до навчання та наполегливої співпраці з досвідченими педагогами. Це Маймура Марія Степанівна, вчитель історії і правознавства, та Кисель Алла Анатоліївна, вчитель української мови і літератури.
Вітаємо призера учнівських олімпіад та її наставників. Бажаємо безмежної наснаги, успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть Вашими постійними супутниками в житті», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Владислав Шпаковський, учень 7 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-гімназія» селища Іваничі, виборов призове ІІІ місце в ХVI обласній математичній олімпіаді імені академіка М.П. Кравчука.

Читайте також: Учень іваничівської гімназії – призер обласної математичної олімпіади



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024