Голові сільради з Іваничівщини повідомили про підозру в отриманні 1500 доларів хабара

09 Січня 2020, 18:05
Фото ілюстративне 1158
Фото ілюстративне

Працівники прокуратури Волинської області повідомили голові однієї з сільрад Іваничівського району про підозру у отриманні неправомірної вигоди.

У 1500 доларів США обранець громади оцінив своє сприяння в отриманні громадянином в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 10 гектарів для вирощування плодово-ягідних рослин. Про це повідомляють на сторінці відомства у фейсбуці.

Затримали сільського голову під час одержання хабара ще 29 серпня минулого року

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Відомі імена чоловіків з Рожищенського району, які «погоріли» на хабарі


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром