Ножове поранення і бійка: як зустрічали Новий рік на Іваничівщині

03 Січня 2020, 13:55
1689 Джерело: фото ілюстративне

У новорічну ніч під час сварки житель села Щенятин, Іваничівського району наніс ножові поранення своєму односельцю.

Ще один конфлікт з побоями трапився у ніч на 2 січня біля сільського магазину у селі Старосілля цього ж району, – повідомляють на сторінці Іваничівської поліції у фейсбук.

Житель села Щенятин повідомив правоохоронцям про те, що біля місцевого магазину в ході суперечки односельчанин пирнув його ножем в руку.

Поліцейські встановили особу, яка спричинила тілесні ушкодження. Це 18-річний житель села Щенятин. Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.

Ще одна бійка трапилась 2 січня року о 01:30 у селі Старосілля Іваничівського району. Житель села повідомив, що в ході словесного конфлікту односельці нанесли йому тілесні ушкодження у вигляді забоїв та подряпин спини, ліктів та колін.

Іваничівські поліцейські встановили осіб, котрі побили чоловіка. Це 30-річний та 21-річний жителі села Старосілля. Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.

В поліції повідомили, що санкція статті за нанесення легких тілесних ушкоджень, карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Читайте також: Судитимуть мешканця села Колона, який вбив рідного батька

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром