Що робило духовенство у кабінеті міського голови Нововолинська

24 Грудня 2019, 11:50
1822

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков 23 грудня зустрівся з керівниками релігійних організацій міста.

Очільник міста привітав священнослужителів, а в їх особі усіх вірян з новорічно-різдвяними святами. Побажав їм миру, злагоди, добра й благополуччя та впевненості у завтрашньому дні, – інформує відділ з питань інформаційної політики.

«Нехай новий рік стане роком добрих змін, здійснення усіх задумів, нових можливостей та досягнень. Нехай величне свято Різдва Христового принесе нам єдність, радість спокій та впевненість у майбутньому», – наголосив Віктор Сапожніков, звертаючись до присутніх.

Віктор Борисович поділився зі священнослужителями своїми міркуваннями щодо подальшого соціально-економічного розвитку міста, акцентував увагу на питанні децентралізації.

Священники подякували Віктору Сапожнікову за підтримку й розуміння і толерантне ставлення до релігійних громад.

Зокрема, пастор церкви «Спасіння» сел. Благодатне Володимир Вронський підкреслив, що співпраця міської влади та духоветнства іде лише на користь громаді.

Настоятель Церкви Святого великомученика Пантелеймона протоієрей Олександр Кондратенко закликав усіх священників об’єднатися у спільній молитві та Україну та рідне місто.

«Нехай духовний та душевний спокій існує між релігіями. А в нашій країні настане довгоочікуваний мир. Хай різдвяні свята будуть звеличені добрими справами», – наголосив Благочинний Нововолинського благочиння, настоятель Свято-Духівського храму, митрофорний протоієрей Степан Фульмес.

Читайте також: У Володимирській єпархії пояснили, чому не буде різдвяних богослужінь 25 грудня






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024