Уродженця Іваничівського району визнано «Людиною року Волині»

19 Грудня 2019, 17:50
870

У Луцьку відбулася головна патріотична подія року – Премія «Люди Року-2019. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

На події було відзначено переможців Премії «Люди року-2019. Волинь», серед яких і уродженець Іваничівського району, спортсмен Олег Мандзюк, – інформує БУГ.

Чоловік отримав премію у номінації «Патріот рідного краю». Нагороду вручила екс-голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська.

Олег Мандзюк – кандидат юридичних наук, президент федерації кікбоксингу України «ISKA», майстер спорту України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

У вересні 2019 року Президентом України Олегу Мандзюку було присвоєно звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Українська федерація ISKA – єдиний представник у нашій країні американського кікбоксингу, що є родоначальником цього виду спорту. Світова штаб-квартира знаходиться в США, Маямі, штат Флорида.

Цьогоріч у місті Луцьку ним проведено на найвищому рівні Чемпіонат України з кікбоксингу «ISKA» (Інтернаціональна Спортивна Кікбоксерська Асоціація). Минулого року Олег Мандзюк спільно з Міністерством молоді і спорту організував та провів Чемпіонат світу з кікбоксингу у м. Києві, на якому команда національної збірної України здобула 47 золотих медалей та перше загальнокомандне місце.

Олег Мандзюк організовує проведення благодійних турнірів з кікбоксінгу. Крім того, він активно підтримує спортсменів, що отримали травми чи мають інвалідність.

Щорічно Олег допомагає рідній Колонській середній школі, а також заохочує преміюванням учнів, що мають здобутки на районних і обласних олімпіадах.

За сприяння Олега Мандзюка було збудовано храм святих апостолів Петра і Павла в його рідному селі Волиця Іваничівського району.

Читайте також: Іваничі: у Свято-Пантелеймонівському храмі перебуває частинка мощів святої великомучениці Варвари



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024