Магазини та профілактичний центр: що планують будувати у Нововолинську

13 Грудня 2019, 12:40
Громадські слухання 2000
Громадські слухання

У Нововолинську відбулися громадські слухання щодо будівництва та обслуговування у місті кількох об’єктів.

Так на вул. Шахтарська, 43-8, у зв’язку з поділом земельної ділянки колишнього автотранспортного підприємства між двома та більше власниками, планують будівництво та обслуговування забудови, – інформує Нововолинськ.com.

«Це колишнє автотранспортне підприємство. Територія та головний корпус вже давно поділені між кількома власниками», – прокоментував ситуацію головний архітектор міста Михайло Вісьтак.

Окрім цього, у планах будівництво та обслуговування благодійного профілактичного центру для роботи з людьми девіантної поведінки, що на вул. Шахтарська, 29 в м. Нововолинську, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки.

«Вірянам була виділена земельна ділянка, на якій вони побудували центр, де займаються із колишніми наркозалежними. Зараз там хочуть добудувати деякі об’єкти. Цей центр віряни хочуть удосконалити та довести до ладу», –  розповів перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.

Планують і будівництво торговельного об’єкту – промтоварного магазину на пр. Перемоги, 1-Б, у районі Палацу спорту.

«Ділянку буде винесено на аукціон з конкретною умовою як має бути побудований магазин. Там є певні обмеження через наявність мереж», – розповів Андрій Сторонський.

Усі ці об’єкти, їх будівництво та обслуговування, зміну цільового використання розглядатимуть депутати на прийдешній сесії.

Читайте також: На Іваничівщині та в Нововолинську поліція «накрила» нелегальні заправки





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024