У Іваничах відзначили День місцевого самоврядування

07 Грудня 2019, 13:38
879

У будинку культури селища Іваничі відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, який щорічно відзначають в Україні 7 грудня.

6 грудня на захід зібралися депутати та працівники виконавчого апарату селищної ради, представники громадськості. Про це повідомили у Іваничівській селищній раді.

Усіх присутніх з професійним святом привітав селищний голова Федір Войтюк, який у своєму виступі наголосив на надзвичайно важливій ролі місцевих громад у системі державного управління, висловив депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, побажав усім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів.

Подяками за значний особистий внесок у розвиток громади, власну ініціативу та з нагоди Дня місцевого самоврядування селищний голова нагородив депутатів та працівників селищної ради.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, під час якого присутніх порадували піснями працівники та аматори сцени Центру культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради.




























Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024