На Іваничівщині вшанували пам'ять земляка, який ціною власного життя врятував 26 дітей

01 Грудня 2019, 11:00
1197

У дитячо-юнацькій спортивній школі селища Іваничі відбувся 33 районний турнір із баскетболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів на приз Юрія Лелюкова.

За кубок боролися п’ять команд із шкіл: сіл Луковичі, Павлівки, Бужанка, «НВК №1 –гімназія» та ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Учні КЗ «Іваничівський ліцей №2 імені Юрія Лелюкова» розповіли присутнім про героїчний вчинок вчителя, далі всі вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

Опісля зі словами привітань до присутніх звернулась заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, яка нагадала про подвиг, який здійснив вчитель, зазначила, що пам'ять про вчинок, який коштував життя цьому безстрашному чоловіку, ніколи не згасне в серцях мешканців Іваничівщини. п

Також до виступів приєднались, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту РДА Анатолій Семерей, начальник гуманітарного відділу Іваничівської селищної ради Світлана Король.

Читайте також: В Іваничах відбувся турнір, приурочений пам’яті вчителя військової підготовки

Нагадаємо, колишній військовий Юрій Лелюков 29 листопада 1984 року розповідав учням іваничівської школи №2 про застосування гранат. Коли зрозумів, що одна з них бойова, накрив її своїм тілом, врятувавши життя 26 школярів.

Читайте також: Урок поза розкладом вартував йому життя: на Іваничівщині вшанували Юрія Лелюкова










 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024