У Нововолинську мешканці міста отримали соціальне житло з боргами за «комуналку»

19 Листопада 2019, 12:30
1975 Джерело: фото ілюстративне

Нововолинці отримали соціальне житло із боргами за «комуналку», які залишились від попередніх власників.

Про це вони розповіли нововолинському міському голові Віктору Сапожнікову під час чергового прийому громадян, – інформує Нововолинськ.com.

Так, нещодавно учасник АТО та дівчина із категорії «дитина-сирота» отримали соціальне житло, яке їм придбали за кошти обласного і місцевого бюджетів.  Раніше ці квартири належали іншим власникам, які й заборгували за комунальні послуги. І якщо в автовця це порівняно невелика сума – 1270 гривень, то в дівчини взагалі 27 тисяч гривень. І сплачувати чужі борги у них немає ні бажання, ні можливості. Тож вони прийшли за розрадою до очільника міста.

«Ви до цих боргів не маєте ніякого відношення, тому й сплачувати їх не повинні. Пишіть заяви, щоб міська рада списала ці заборгованості. І на сесії у грудні депутати будуть вирішувати це питання», – зауважив Віктор Борисович.

Під час прийому громадян Віктор Сапожніков уважно вислухав кожного з них, розглянув усі звернення та пропозиції. Також усі відвідувачі отримали необхідні роз’яснення. По окремих питаннях керівники структурних підрозділів отримали доручення для подальшого опрацювання та вирішення.

Читайте також: Чому нововолинці обіцяють перекрити трасу Нововолинськ – Іваничі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024