Яка школа Іваничівщини взяла активну участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді

17 Листопада 2019, 12:17
Всеукраїнська інтернет-олімпіада 1592 Джерело: Фотоілюстрація
Всеукраїнська інтернет-олімпіада

У період із 1 жовтня по 8 листопада Освітній проект «На Урок» провів масштабну Всеукраїнську інтернет-олімпіаду для учнів 1-11 класів. Волинські школярі теж мали змогу перевірити свої знання з 16 шкільних предметів.

Участь в олімпіаді взяли 500 тисяч учнів з більш ніж 6000 шкіл – а це майже кожна друга школа країни, – розповіли для Район.Іваничі Дмитро Перепелиця і команда Освітнього проекту «На Урок»

Змагання проходило у зручному онлайн-форматі, діти могли виконувати завдання будь-де і будь-який час, крім того, долучитися могли всі, незалежно від рівня знань та місця проживання.

Учні Волинської області також виявили високий рівень зацікавленості інтернет-олімпіадою: участь узяли понад 10 000 дітей.

Найактивнішим закладом освіти області став Луцький НВК No22. Неабияку зацікавленість олімпіадою виявили і діти з районних центрів, зокрема Іваничівського та Володимир-Волинського.

В Іваничівському районі участь узяли 120 учнів, а найактивнішою стала школа НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів No1-гімназія»(смт Іваничі). Середній бал по району становить 64.44.

У Володимр-Волинському районі до олімпіади долучилися понад 700 учнів, при чому найбільше - із ЗОШ І-ІІІ ст. міста Устилуг.

Найчастіше діти обирали олімпіади з математики та інформатики, кращі бали отримали за «Я досліджую світ» та предмети початковї школи. Середній бал по району становить 66.45.

Щодо області, то найчастіше учні реєструвалися на олімпіади з математики, української мови і літератури, англійської мови та предметів початковоїшколи. І саме з цих предметів діти продемонстрували найвищий рівень знань. При цьому середній бал учасників по області склав 63.69.

Учителі, які підготували та зареєстрували дітей, також отримують заохочення: свідоцтва за підготовку учасників та іменні подяки за залучення учнів. А ще вони можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях.

До речі, найактивнішими вчителями Волинської області стали Осип Марія, Шилова Наталія (Гімназія No21) та Савчук Марія (ЗОШ I-III ст. с. Прип'ять).

Цікавий факт: найуспішніше олімпіаду склали діти з іменами Анна, Дмитро та Софія. Тож можемо сміливо сказати, що це «найрозумніші імена» області!

Інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще, нашголошують організатори, це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.

Читайте також: Гімназистка-випускниця з Володимира отримуватиме президентську стипендію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024