Коровай, квіти, відзнаки і подарунки: на Іваничівщині вітали аграріїв

16 Листопада 2019, 11:00
1287

У селищі Іваничі, у приміщенні КЗ РД «Просвіта», 15 листопада з професійним святом вітали аграріїв, фермерів, працівників сільського господарства.

Працівників галузі привітали та відзначили представники районної влади. Зокрема в.о. голови, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович у своєму виступі наголосила на здобутках агропромислового комплексу району в 2019 році, за що висловила щиру подяку всім трудівникам Іваничівщини, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Із привітаннями до присутніх також звернулася керуюча справами апарату Іваничівської районної ради Ніна Шумська, яка відзначила кращих працівників АПК грамотами голови районної ради.

Слова вітань для працівників сільського господарства також линули від начальника відділу тваринництва департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Миколи Шури, заступника голови Іваничівської селищної ради Віктора Березюка, голови Поромівської сільської ради Євгенія Недищука, керуючої справами Павлівської сільської ради Олени Гусар, директора Іваничівської філії Волинського обласного центру зайнятості Євгенії Домбровської, голови громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надії Рубан.

Родзинкою заходу стало урочисте винесення на сцену святкового короваю. Музичні й хореографічні привітання для гостей свята дарували викладачі та учні КЗ РД «Просвіта», КЗ «Іваничівська дитяча музична школа», творчі колективи клубних закладів району.

Читайте також: Селище замість «смт»: чому в Іваничах хочуть змін




1




 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024