Галас, бардак і гори сміття: мешканці Нововолинська про ринок на «Шахтарському»

13 Листопада 2019, 15:50
912

Нововолинці скаржаться на безлад, який панує на ринку на мікрорайоні «Шахтарський», який у народі ще називають «п’ятачок».

Тут постійний безлад, а продавчині торгових контейнерів чи не щодня чують крики і погрози на свою адресу, – інформує БУГ.

12 листопада тричі до ринку виїздив патруль поліцейських. І такі візити стали для них звичною справою. Вже тривалий час тут господарює жінка, яка має психічні розлади. Саме від її дій і страждають підприємці, які там працюють.

Продавчині розповідають, що самі прибирають  лахміття, яким, нібито, торгує ця жіночка.

« Тільки сьогодні вже тричі була поліція. Приїжджають та їдуть. Перший раз жінка сама викликала, бо кричала, що хтось вкрав її речі. І ми викликали, бо вона почала дебоширити. Жінка пиячить, в нашу сторону постійно лунають погрози. Говорить, що купить бензин і все спалить. В одну жбурнула жменю землі, кинула камінням в товар... Кожен день тут як страшний сон і триває усе це місяцями. Нікому немає до того діла», – розповідають продавчині.

Влітку на ринку була пожежа. Горів контейнер цієї «підприємиці». Як повідомляв сайт Нововолинськ.com.ua ймовірною причиною загорання був підпал, який вчинив знайомий панянки.

Тоді також видання повідомляло, що за рік до відділку поліції надійшло близько 70 заяв на згадану нововолинянку. Відомо, що вона самовільно зайняла контейнер на ринку, що на «Шахтарському», продавала вживані речі. Відомо також, що дана особа влаштувала дебош у міській раді та закидала помідорами працівників соціального захисту населення. Як зазначили правоохоронці, жінка має проблеми із психічним здоров’ям та лікується у Луцькій психіатричній клініці.

Читайте також: Взяли під варту іваничівця, якого затримали на крадіжці надгробків









 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024