Де у Нововолинську планують облаштувати автомийку самообслуговування

07 Листопада 2019, 15:44
Автомийка 2106 Джерело: Фотоілюстрація
Автомийка

Містобудівну документацію та детальні плани територій п’ятьох об’єктів обговорили на громадських слуханнях в Нововолинську.

Головував на засіданні перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.У громадських слуханнях взяли участь депутати міської ради, керівники окремих структурних підрозділів міськвиконкому та представники громадськості міста, – інформують у відділіінформаційної політики Нововолинської міської ради.

Головний архітектор міста Михайло Вісьтак представив схеми територій, на яких ведуться ремонтні роботи, або розпочнуться невдовзі.

Найперше головний архітектор розповів про будівництво та обслуговування адміністративних та господарських приміщень на бульв. Шевченка, 37. Він нагадав, що там була колишня друкарня. Попередні власники продали її. У зв’язку з поділом земельної ділянки колишнього підприємства між двома та більше власниками, необхідно визначити параметри нової забудови і уточнити містобудівні умови та обмеження забудови даної земельної ділянки.

Як зазначив Андрій Сторонський, важливим є те, аби діяльність нових власників не заважала мешканцям. Він підкреслив, що підприємець має зробити все для того, щоб проживання людей на цій вулиці було комфортним, а усі норми и використання цієї земельної ділянки були дотримані.

Друге питання стосувалося будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Святого Володимира, 23 та 24 у зв’язку з уточненням цільового використання земельних ділянок .

«Проектом передбачається певна територія, яка буде закріплена за цими будинками. Згідно з сучасними будівельними нормами проводяться розрахунки щільності забудови, розміщення місць паркування, дитячих та спортивних майданчиків тощо», – повідомив Михайло Вісьтак.

На громадських слуханнях розглянули питання про будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Святого Володимира, 8, та на бульварі Шевченка – провулку Поштовому – вулиці Митрополита Шептицького. Відповідно до містобудівних умов виникла необхідність за цими житловими будинками закріпити земельні ділянки, що знаходяться поряд, й уточнити їх цільове використання.

На громадських слуханнях йшлося і про будівництво та обслуговування автомийки самообслуговування на вул. Сокальська, 1-Б, біля перехрестя автодороги Ковель – Жовква з вул. Іваничівською.

Змінено цільове використання земельної ділянки, яку продали на аукціоні.Її власники спочатку хотіли побудувати газову заправку, але передумали й тепер там плануютьоблаштувати автомийку самообслуговування.

За результатами громадських слухань остаточне рішення приймуть депутати на сесії Нововолинської міської ради.

Читайте також: Завершили ремонт дороги, що сполучає Нововолинськ і Володимир

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром