У Нововолинську горіла квартира, постраждало двоє людей

06 Листопада 2019, 11:00
Пожежа 732 Джерело: Фотоілюстрація
Пожежа

У шахтарському місті сталося займання в одній із квартир одноповерхового цегляного будинку, розташованого на вулиці Соборній.

Про випадок інформують в ДСНС України  у Волинській області.

5 листопада о 00:10 до місця виклику прибули співробітники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська у складі двох відділень. З’ясувалося, що пожежа виникла в одній з житлових кімнат, де, ймовірно, перебувають люди. Рятувальники вирушили до задимленого помешкання, де виявили двох людей – 41-річного власника, інваліда ІІІ групи, та іншого чоловіка.

Власника помешкання було госпіталізовано до міської лікарні, де медики діагностували йому отруєння продуктами горіння в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік перебуває у важкому стані. Його товариш від госпіталізації відмовився.

Пожежа локалізована о 00:18, ліквідована о 00:26. Рятувальники здійснили заходи з димовидалення та переконалися, що життя інших мешканців будинку поза небезпекою.

Вогнем знищено дерев’яне ліжко, матрац, хатні речі. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережності під час куріння власника.

Читайте також: Мешканцям Іваничівщини нагадують про небезпеку пічного опалення


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024