У поліції повідомили, яке покарання чекає на іваничівця, який викрав плити з кладовища

04 Листопада 2019, 16:50
2264

Правоохоронці з'ясували, хто саме причетний до крадіжки могильних плит з кладовища у селі Осмиловичі, Іваничівського району.

32-річному мешканцю села Низкиничі, що на Іваничівщині, загрожує від 4 до 5 років обмеження волі, або від 4 до 7 роців позбавлення волі. Судитимуть чоловіка за ч.3 статті 297.ККУ, – повідомила Анна Павловська, старший інспектор сектору комунікації ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, про крадіжку повідомив волинянин Павло Андрощук на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше, цей самий чоловік написав у соцмережі, що ніби затримали підозрюваного у викраденні могильних плит з кладовища у  Осмиловичах.

«Зловили підозрюваного у викрадені могильних в селі Осмиловичі. Ним виявився житель села Низкіничі Андрій С. 32 роки. Він походить з віруючої сім'ї, має вагітну дружину!!!!!. Він і вся його родина займається встановленням могильних пам'ятників... В одних людей крали, а другим людям ставили!!!! Ось такий сімейний бізнес.!!!!! В них завжди були найнижчі ціни на пам'ятники, на що і всі велися. Вони роками займалися цим ганебним злодіянням, і все сходило з рук.
При обшуку в нього знайшли газовий балончик, яким він скористався при нападі на свідка крадіжки в с. Осмиловичі, і погрожував вбивством, якщо той щось скаже. Але цей свідок не з лякливих і впізнав його!Також вилучили бус яким він вивозив плити.
Він не врахував, що в нас на кладовищі є відеонагляд, де все видно – як заїхав, як загрузив.... 
Прошу всіх у кого були подібні крадіжки пам'ятників, звернутися в поліцію і надати всю необхідну інформацію...», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у коментарях до допису користувачі повідомляють, що подібні крадіжки були і в інших селах району.

Читайте також: Осмиловичі: з кладовища вкрали могильні плити. ФОТО





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024