Нововолинця, який побив свою матір, оштрафували на пів тисячі гривень

31 Жовтня 2019, 11:00
1083 Джерело: Фотоілюстрація

Мешканця Нововолинська, який під час побутового конфлікту побив свою маму, покарали штрафом у пів тисячі гривень.

Саме такий вирок зловмиснику виніс Нововолинський міський суд за вчиненні ним злочини, - пише Нововолинськ.com.ua.

Так, 4 вересня мешканець Нововолинська у ході словесного конфлікту, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, підійшов до своєї матері та стільцем, який попередньо взяв в руку, наніс один удар в ліву руку потерпілої.

Пізніше, правоохоронці з’ясували, що побої відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень і відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України. Тобто умисне нанесення легких тілесних ушкоджень.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю. Він розповів, що між ним та його матір`ю виник побутовий конфлікт, під час якого він, діючи на емоціях, наніс їй табуреткою удари по лівій руці, спричинивши їй тілесні ушкодження. Чоловік запевнив суд, що шкодує про вчинене і щиро кається, а також пообіцяв, що більше такого не повториться. Наголосив, що має самостійний дохід від тимчасових заробітків.

Окрім цього, у суді мама обвинуваченого просила її сина суворо не карати. Вона розповіла, що зараз відносини з ним покращились і вона ніяких претензій нього немає.

Розглянувши усі деталі та обставини справи, суд призначив зловмиснику покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Читайте також: Легковик перетворився на купу брухту: подробиці смертельної автотрощі на Іваничівщині

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024