День тещі: що святкуємо 26 жовтня

26 Жовтня 2019, 08:17
855

Доброго ранку, любі читачі. Бажаємо вам гарного вихідного дня!

День ангела святкують: Антон, Микита, Микола, Трофим, Яків, Злата.

У світі відзначають:

Міжнародний день без паперу

В цей день провідні компанії з різних областей економіки об’єднуються для того, щоб поділитися особистим досвідом скорочення нераціонального витрати паперу і провести власні акції підтримки. Мета Міжнародного дня без паперу (World Paper Free Day) – показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може внести свій вклад у збереження природних ресурсів.

Унікальність акції в тому, що вона приносить користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу, оптимізація бізнес-процесів в компаніях дозволяють організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу.

Міжнародний день без паперу – це відмінний привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і розповісти іншим про те, як можна вносити щоденний посильний внесок у захист екології з користю для бізнесу і життя.
#PaperFreeDay #ДеньБезПаперу

День тещі

День тещі в США Жителі США і деяких країн Латинської Америки та Європи 26 жовтня відзначають День тещі, який у двадцятих роках минулого століття почали відзначати жартома, однак, багатьом людям ця ідея припала до душі, і свято прижилося. В цей день зять повинен подякувати тещу за гарне виховання її дочки, що стала прекрасною дружиною і турботливою матір’ю, і подарувати їй подарунок.

26 жовтня відзначають день пам’яті святого Карпа. У минулі часи цей день називали лазневий побут. На полиці протопленої лазні настоювали у молоці цілющі трави. Цього дня уважно слухали півня. Якщо півень починав співати раніше дев’яти годин вечора, назавтра очікували дощ.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024