В Іваничах шукають директора комунального закладу

25 Жовтня 2019, 12:28
1149

Іваничівською селищною радою оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Центр культури дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради».

Про це інформує офіційний сайт громади.

Вимоги до кандидатів:

Громадянство  України, вища освіта (освітньо-кваліфікаційний рівень: спеціаліст, магістр), вільне володіння державною мовою, знання чинного законодавства, інших актів законодавства з питань діяльності у сфері культури, спорту, бібліотечної та музейної справи, здійснення контролю за виконанням документів, з питань організаційної діяльності, володіння  персональним ком’ютером на рівні  досвідченого користувача та знання відповідних програмних засобів.

Документи, що  подаються на конкурс:

1) заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України  «Про захист персональних даних»;

2) особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою та автобіографія;

3) копія документа, що посвідчує особу;

4) копія документів про освіту;

5) копія трудової книжки (за наявності);

6) мотиваційний лист довільної форми.

  Кандидат під час проходження конкурсу презентує конкурсній комісії власну стратегію розвитку закладу культури на 1 та 5 років.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: смт.Іваничі, вул.Грушевського, 13. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається секретарем конкурсної комісії за телефоном  2-11-83.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39